Deprecated: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in aibwp_adsBannerWidget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan: __construct(). in /home/ehboreesho/domains/ehboreeshof.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4871
Historie – EHBO REESHOF
Notice: Trying to get property of non-object in /home/ehboreesho/domains/ehboreeshof.nl/public_html/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Historie

Op 19 juni 1989 is bij notaris Hoekx in Tilburg de Kon. Ned. Ver. EHBO afd. Tilburg-Reeshof opgericht. Initiatiefnemer daarvoor was Arno den Hollander, die al langer zijn EHBO-diploma had, maar graag dichter bij huis zijn herhalingslessen wilde volgen.

Hij wilde graag in de wijk Reeshof een nieuwe vereniging oprichten.

Vanaf het allereerste begin was daarbij zijn credo “kwaliteit”. Dit credo wordt nog steeds hoog in het vaandel gehouden binnen de vereniging, dit zie je onder andere terug in de opbouw van de herhalingslessen en de hulpverlening.

De vereniging is in 1989 begonnen op de zolder van het oude buurthuis “De Reeshoeve” aan de Langendijk. Dat was erg gezellig maar soms ook behoorlijk behelpen. Sinds 1997 is het moderne wijkcentrum “Heyhoef” onze thuishaven. Hier kan de vereniging gebruik maken van mooie ruime leslokalen.