Deprecated: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in aibwp_adsBannerWidget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan: __construct(). in /home/ehboreesho/domains/ehboreeshof.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4871
Samenwerking met sportverenigingen – EHBO REESHOF
Notice: Trying to get property of non-object in /home/ehboreesho/domains/ehboreeshof.nl/public_html/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Samenwerking met sportverenigingen

Samenwerking kan de oplossing zijn voor sportverenigingen!

RUGBY CLUB TILBURG
10665087_1581172372110538_3105778285056424873_n
Al sinds enkele jaren hebben wij medewerkers van Rugby Club Tilburg gecertificeerd voor specifieke Rugby ongevallen. Tijdens trainingen lossen hun mensen kleine ongelukken op. Bij grote toernooien ondersteunen onze hulpverleners de rugbyclub.
Twee verenigingen één doel… veilig rugbyen!

TWC PIJNENBURG

O
ok TWC Pijnenburg heeft gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. In twee avonden hebben trainers, begeleiders en ouders geleerd hoe te handelen bij wielrenongevallen. De eerste avond zijn ze voornamelijk bezig geweest met het behandelen van wonden en breuken. De tweede avond heeft geheel in het teken gestaan van de reanimatie. De cursisten hebben aan het einde van de avond een NRR certificering behaald en mogen onder andere ook deelnemen aan het reanimatie burgerhulpverlening initiatief HartslagNu.

Natuurlijk zijn dit soort cursussen ook voor uw vereniging mogelijk. Neem hierover contact op met onze coördinator opleidingen via het contactformulier.